Големият урок, който Кейти Холмс научава по време на карантината

Бившата съпруга на Том Круз отдавна е оставила зад гърба си драмите и в момента се наслаждава на съвместния живот с 14-годишната Сури.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 август 2020

Не е тайна, че Кейти Холмс обича да пази подробностите от личния си живот... в тайна. Именно затова оставаме изненадани, когато талантливата актриса реши да коментира живота си с 14-годишната Сури, особено след шумния развод с Том Круз.

https://www.instagram.com/p/B7riruTn97c/

Разговаряйки с The Daily Telegraph, Холмс разкрива, че обича да пази дъщеря си настрана от работата си или интервютата, които дава заради нея, но споделя, че карантината е била голям урок и за двете. "Наистина преразгледахме всичко, което имаме и празнувахме простотата на това да приготвим вечеря или да се разходим заедно." 

През април, в разгара на пандемията в Ню Йорк, Кейти отпразнува рождения ден на Сури със специално парти. "Беше красив момент", споделя Холмс. "Тази година е напомняне, че простите неща са наистина красиви. Мисля, че когато имаш по-малко, си по-креативен."

https://www.instagram.com/p/B_IhkpRpkuD/

Преди началото на социалната изолация Кейти и Сури често бяха забелязвани заедно по улиците на Ню Йорк, а актрисата от време на време споделя моменти от живота им в своя официален Instagram акаунт.

"Ако Кейти се чувства стресирана или отпаднала, Сури е много състрадателна и обичаща", споделят близки на звездата. "Кейти се чувства така, сякаш дъщеря ѝ наистина е нейният малък ангел. Няма да е преувеличено, ако кажем, че Сури и Кейти се спазиха взаимно. Те наистина са прекрасни заедно."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA