Меган Маркъл на 39! (ГАЛЕРИЯ)

Херцогинята на Съсекс прави това, което иска, а не това, което се очаква от нея. Честит рожден ден, Меган!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 август 2020

Мнението ви за Меган Маркъл едва ли има значение, защото тя определено се справи със задачата да накара всички непрекъснато да обръщат поглед към нея - дали в недоумление или пък с искрено възхищение, това е съвсем друг въпрос.

https://www.instagram.com/p/CDdY1UcnClD/

Родена на днешния ден преди точно 39 години, Меган от малка започва да проявява интерес към актьорската професия, която впоследствие става нейният трамплин към успеха. През 2003 г. официално получава дипломата си по театър и международни отношения, но появите ѝ на големия екран стартират няколко години преди това. Почти невъзможно е да сте пропуснали и участието ѝ в сериала "Костюмари", дори да не сте от запалените фенове на продукцията. 

57

След като се развежда с първия си съпруг през 2013 г., актрисата прекарва няколко години, фокусирана изцяло върху професионалните си ангажименти, докато не започва да се среща с принц Хари през есента на 2016 г. На 19 май две години по-късно двамата си казват заветното "да" на внушителна церемония в замъка Уиндзор. Останалото, казват, е история. 

https://www.instagram.com/p/CDdboROA-hj/

Макар да се оттеглиха от редиците на британското кралско семейство и да започнаха семейния си живот в Лос Анджелис, Маркъл и синът на принцеса Даяна не спират да изненадва всички с творческите си проекти и социални послания. С риск да се повторим - мненията на хората за Меган са по-двуполюсни, дори и от тези в на пръв поглед странните политически системи. Важен обаче е резултатът - херцогиня, която прави точно това, което иска, а не това, което се очаква от нея.

Разбира се, въпреки всички противоречия във фамилията, принц Уилям, Кейт Мидълтън и другите членове на кралското семейство не пропуснаха да поздравят Меган за празника със специални постове в официалните си social media акаунти.

https://www.instagram.com/p/CDdbi1Jl2LG/

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA