Дъщерята на Шарлийз Терон смята, че актрисата има нужда от любов. Ето какво казва тя!

"Видях лицето на 5-годишното ми момиче, умът ѝ беше взривен. Трябва да променим това."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 август 2020

Когато живееш под светлината на прожекторите, нормално е дори най-малките подробности за теб постоянно да намират място на първите страници на таблоидите. Шарлийз Терон е от тези хора, за които се предполага, че винаги трябва да са подготвени за нападение, но не и когато 5-годишната ти дъщеря заяви ясно, че имаш нужда от гадже.

https://www.instagram.com/p/CDJ1W-NBmhU/

"Казах ѝ, че в момента се чувствам наистина добре, а тя ми отговори, че имам нужда от гадже и от връзка. Аз ѝ отговорих, че съм във връзка - със себе си", споделя звездата пред Даян фон Фюрстенберг. "Гледаше ме в очите така, сякаш никога не беше помисляла, че това дори е възможно. Споделих ѝ, че това е наистина важно нещо, което трябва да има предвид."

https://www.instagram.com/p/B8YHHjUhyDG/

Макар че е в ранна детска възраст, дъщерята на Терон получава специален съвет от майка си, а именно, че жените не се нуждаят от връзка, за да бъдат щастливи или да се чувстват пълноценно. "Ние отглеждаме поколение млади момичета, които не осъзнават, че няма абсолютно никакъв срам в това да бъдеш във връзка със себе си. Това е напълно социално приемливо", разкрива тя. "Трябва да променим това. Видях лицето на 5-годишното ми момиче, умът ѝ беше взривен, но това се оказа и денят, в който тя разбра, че има и друга възможност."

https://www.instagram.com/p/B8cD0-jhFzM/

Наскоро Шарлийз сподели, че тя, заедно с децата си, протестира в подкрепа на движението Black Lives Matter, а разговорите за расовата привилегия вкъщи са повече от наложителни. "Когато видят протестиращите на пътя, в тях има истинско чувство на гордост." Предполагаме, че когато си в семейството на активист, чувството за социална отговорност просто е дълбоко в теб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA