Кейт Мидълтън отдаде почит на баба си с тази невероятно семпла рокля

Спазвайки всички мерки за безопасност, херцогинята на Кеймбридж се увери, че децата на Великобритания имат това, от което се нуждаят.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 август 2020

Наречете го странно, но има нещо особено приятно в това да видиш, че и членовете на британското кралско семейство започнаха да връщат "нормалния" ритъм на живота си след няколкото месеца, прекарани вкъщи под социална изолация.

Кейт Мидълтън бе първата с официален ангажимент от кралския календар за месец август. Херцогинята на Кеймбридж посети Baby Basics UK, където участва в специален разговор за това как семействата могат да използват различните банки за ресурси в трудното за всички време. 

https://www.instagram.com/p/CDe1CY2FgeI/

"За да подпомогне най-уязвимите семейства във Великобритания, херцогинята на Кеймбридж събра 19 британски марки и търговци на дребно, за да бъдат дарени над 10 000 нови артикула на повече от 40 бебешки банки в Обединеното кралство", гласи официалното изявление. "Херцогинята помогна с разопаковането на даренията в Baby Basics UK в Шефилд, преди да поговори с родителите за това как бебешките банки са им оказали безценна подкрепа, когато най-много се нуждаят от нея."

https://www.instagram.com/p/CDdmFL-FJfb/

За изявата си съпругата на принц Уилям носи флорална маска за лице и ръкавици, докато разговаря с другите присъстващи, а основен акцент във визията ѝ се оказа роклята в цвят слонова кост, която е препратка към баба ѝ - нещо, което дворецът Кенсингтън отбеляза в отделна Instagram публикация. 

Очевидно мисълта за другите и социалната отговорност са неща, които се предават с поколенията в семейство Мидълтън, тъй като роклята, която Кейт избира за публичната си изява напомня много на униформата, която баба ѝ носи при доброволното си присъединяване към Британския Червен кръст по време на Втората световна война. Достатъчно е да погледнете маншетните детайли и простия, утилитарен дизайн.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA