Кери Уошингтън е готова да работи с Бионсе

Само бихме могли да си представим как ще изглежда колаборацията между двете. Опитайте и вие!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 август 2020

Кери Уошингтън се оказа сред първите зрители на специалния визуален албум на Бионсе Black Is King, който получи своята ексклузивна премиера в рамките на стрийминг платформата Disney+. Вдъхновена от видяното, актрисата от Little Fires Everywhere сподели, че е повече от готова да си сътрудничи със суперзвездата. 

https://www.instagram.com/p/B7bakLcnT8f/

В последните няколко години Кери започна активно да се занимава с режисура и споделя, че би искала да ръководи проект със самата музикална кралица, по която всички въздишат. "Наистина обичам режисурата. Може би трябва да се свържа с екипа ѝ относно някакъв проект. Не знам дали би се съгласила, но ще е много специално."

Миналата седмица последният продуцентски проект на Уошингтън - "Борбата", също се появи на екран. Документалният филм хроникира четири основни момента от движението за граждански свободи срещу администрацията на Тръмп и въпреки че е доста по-различен от творческото решение на Бионсе, според Уошингтън и двата проекти са с "остра нужда да бъдат чуди и споделени".

https://www.instagram.com/p/CDg4xA-HQzo/

"Филмите са прекрасно допълнение към овластяването и ценносттите на човечеството. Специално е да създаваш проекти във време, в което нашите разкази наистина говорят за стойността и всеобхватността на красотата", коментира още звездата от "Скандал", а имайки предвид нейните последни проекти, със сигурност колаборация с Бионсе ще бъде повече от взривоопасна комбинация.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA