Надникваме в горещото лято на Том Еванс и Никол Шерцингер

Огнената изпълнителка грее от щастие в компанията на Том Еванс и иска целият свят да знае, че истинската любов съществува.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 август 2020

Знаем отлично, че любовта може да промени цялостната ни перспектива и да ни накара да греем от щастие, ако сме я открили в правилния човек. в точно такъв период от живота си се намира винаги неотразимата Никол Шерцингер, която най-накрая е открила мъжът с главно "М".

https://www.instagram.com/p/CDcNQNqDH0K/

Откакто певицата и Том Еванс дебютираха като двойка на парти след Златните глобуси в началото на януари, двамата са абсолютно неразделни. Горещото звездно дуо прекара съвместно социалната изолация, през по-голямата част от която, изпълнителката и бившият ръгбист извайваха перфектните си тела, които сега демонстрират за радост на всички свои Instagram последователи.

https://www.instagram.com/p/CDWuwBdDyzl/

В края на юни Никол и Том посетиха родителите му в Португалия, където тя посрещна и своя 42-ри рожден ден. Оттогава насам двамата прекарват лятото си в най-екзотичните кътчета на страната, където се наслаждават на компанията си.

https://www.instagram.com/p/CDPcAC0joke/

Няма как да не забележим, че Никол е по-щастлива от всякога и заредена с положителна енергия, която не пропуска да споделя със своите милиони почитатели. 

"Единственият начин да живеем е, ако пораснем. Единственият начин да пораснем е, ако се променим. Единственият начин да се променим е, ако се учим. Единственият начин да се учим е, ако сме отворени", споделя Никол в описанието си под последните горещи Instagram кадри, в които позира с изрязан бански и полуголия Том до себе си.

https://www.instagram.com/p/CDCbtEGjFE2/

Както можете да предположите, коментарите са много и са също толкова огнени, колкото и самите фотографии. Щастието и любовта, излъчвани от тях обаче, няма как да бъдат сравнени с често преувеличените и фалшиви обяснения в любов, които звездите публикуват в комуникационните си канали.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA