Селма Блеър - брутално откровена за живота с множествена склероза

"Винаги ще имам МС. Винаги. Но ще се науча как да използвам това тяло, мозък и емоции."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 август 2020

Селма Блеър документира битката си с множествената склероза в Instagram, откакто беше диагностицирана с нея през лятото на 2018 г. Талантливата актриса споделя подробности около лечението, симптомите и това как всичко е повлияло на сина ѝ Артур.

Блеър използва вниманието на многомилионната си Instagram аудитория, за да сподели, че най-накрая се е върнала към едно от любимите си занимания - ездата. "Върнах се на коня си. Това е сред нещата, които ми липсваха най-много. Днес прекарахме няколко минути заедно и не спрях да се усмихвам", споделя тя в описанието под кадъра.

https://www.instagram.com/p/CDpKKAaH1gD/

Въпреки че Блеър не може да чувства напълно левия си крак, тя все пак успява да се справи с коня - нещо, което я провокира да осъзнае, че няма нужда да критикува себе си в хода на действие. "Подходихме бавно, не исках да критикувам себе си. Винаги ще имам МС. Винаги. Но ще се науча как да използвам това тяло, мозък и емоции."

Селма също сподели, че се надява някой ден да се върне към останалата част от предишния си живот. "Продължавам да намирам начини да правя нещата. Имам надежда. Благодаря на всички."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA