Лени Кравиц е новото международно лице на Y

YSL Beauty посреща официално Лени Кравиц като посланик на линията аромати Y

Кристина Гочева
Кристина Гочева 12 август 2020

За всички, които се вълнуват от света на модата, вероятно не е изненада, че рок легендата Лени Кравиц е новата икона на линията Y.

 

https://www.instagram.com/p/CB5pUKxJgHj/

 

След като години наред в ревютата на Saint Laurent за него имаше запазено място на първия ред, а той е повече от олицетворение на горещия и адекватен съвременен мъж (видимо и от кампанията за есен/зима 2020 на модната къща), решението през септември 2020 г. семейството на YSL Beauty да посрещне официално Лени Кравиц като новото глобално лице и говорител на линията аромати Y е повече от логично, а на нас ни остава само да го аплодираме.

 

https://www.instagram.com/p/CB8eghbprBE/

 

През 2017 г. Yves Saint Laurent Beauté лансира нов мъжки аромат, който превърна първата буква от името на Yves Saint Laurent във въпрос: Y.

Защото мъжът с аромат Yves Saint Laurent винаги е бил мечтател, експериментатор и творец, който никога не спира да си задава въпроса: Защо не?

Смел. Готин. Модерен. Вечно млад и търсещ дух. Лени Кравиц е самото въплъщение на ценностите на Y. Защото той винаги е готов да посрещне всяко предизвикателство. 

 

Лени Кравиц е новото международно лице на Y

 

Певец, автор на песни, продуцент, мултиинструменталист, актьор, модна икона, фотограф, дизайнер ... Многото лица на твореца олицетворяват философията Y.

Y. Нова кампания. Пътуване към самоусъвършенстването.

Първата предстояща кампания с Лени е дело на холандския режисьор и фотограф Антон Корбийн, органично свързан със света на рок музиката и великолепни филмови образци като "Контрол", "Американецът", "Най-търсеният човек", който ще отвори нова глава в сагата на Y.

 

Лени Кравиц е новото международно лице на Y

 

Новият филм улавя както тръпката, така и интимността на един от най-емблематичните моменти в живота на рок звездата. Самотната му разходка зад кулисите, отразяваща живота му - всичко, което го е довело до този момент. Крайното самореализиране - наелектризиращо представяне пред обожанието на публиката. Моментът,  в който се ражда рок легенда.

 

Лени Кравиц е новото международно лице на Y

 

„Винаги съм бил фен на Yves Saint Laurent. От работата, естетиката, начина си на живот, неговата дързост. Случайно вече нося много Saint Laurent. Това не беше нещо, в което трябваше да се вмествам или да мисля. Това е част от начина ми на живот от толкова години. Това е една много естествена колаборация. "

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA