Ед Шийрън ще става татко

Талантливият музикант и съпругата му ще посрещнат първия си наследник в края на лятото.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 август 2020

Ед Шийрън и съпругата му Шери Сийборн очакват първото си дете! След няколкото месеца, прекарани под социална изолация, стана ясно, че музикантът и най-специалната жена в живота му ще стават родители, при това още в рамките на това лято.

В края на миналата година хитмейкърът обяви, че ще си вземе дълга почивка от задълженията си на суперзвезда след две години, в които обикаля света, за да промотира последния си студиен албум.

Ед

Приятели ня двойката споделят, че Ед и Шери са намерили творческата почивка на Шийрън за подходящ момент да създадат семейство. "Те са много развълнувани, но пазят нещата в тайна. Изолацията беше перфектно оправдание да не се вижда и говори прекалено много, но денят наближава и вълнението не може да се скрие, така че те започнаха да разказват на приятелите и семейството си.”

Очаква се бебето да се появи на бял свят в края на това лято, а ние се надяваме, въпреки почивката от социалните мрежи, те все пак да споделят голямата новина с милионите си почитатели. Пожелаваме им много щастие!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA