Ед Шийрън си взема почивка от музиката и социалните мрежи

Певецът ще се завърне съвсем скоро, но преди да се изпари от социалните мрежи, успя да зарадва всички с нов романтичен сингъл, във видеото на който, виждаме и неговата съпруга.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 декември 2019

В навечерието на Коледа Ед Шийрън обяви, че си взема почивка от социалните мрежи и музикалната кариера. 28-годишният певец избра Instagram, за да разкрие пред своите 32.2 милиона последователи, че съвсем скоро ще се завърне с пълни сили, но преди това ще се наслади на свободното си време, за да може да види повече от света. Шийрън дори смени профилната си снимка с абревиатуарата BRB (be right back - веднага се връщам, бел.ред.) и публикува официално изявление: "Третият ми албум и турнето промениха живота ми по много възможни начини, но мисля, че е време да изляза навън и да видя повече от света. Работя непрекъснато от 2017 година, така че е време да пътувам, да пиша, да чета. Напускам и социалните мрежи, докато не стане време да се завърна. Към семейството и приятелите ми, ще ви видя, когато ви видя. Към почитателите ми, благодаря ви, че винаги сте били толкова страхотни. Обещавам, че ще се завърна с нова музика, когато е правилното време, когато съм изживял различни неща, за които мога да пиша."

Ед е от известните личности, които не се страхуват от т.нар. "social media detox", защото след последната си почивка от социалните мрежи, той се завърна в онлайн пространството с хиляди нови последователи и изключително успешен студиен албум. Преди да се оттегли от сцената, музикантът зарадва всички меломани с най-новия си сингъл "Put It All On Me", в който показва и своята съпруга Шери. Двамата се запознават в гимназията и веднага усещат искрите помежду си. Завършват училище, срещат се няколко години по-късно, а в началото на 2019-а сключват брак. Общите им сцени в романтичното видеоса заснети в лондонския им апартамент, а песента вече се подготвя за първите места в британските класации.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA