Рийз Уидърспуун е искала да бъде първата жена президент на САЩ

Докато повечето момиченца мечтаят да бъдат принцеси, Рийз Уидърспуун е имала смели желания и амбиции.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 август 2020

Трудно е да повярваме, че Рийз Уидърспуун някога е имала стремежи, различни от този да бъде актриса, но нещата са стояли точно така. Да, днес слънцето на Холивуд има продуцентска компания, авторска книга, собствена линия дрехи и награди, повече, отколкото бихме могли да преброим, но разкрива, че като малка е искала да стане първата жена президент на Съединените щати! 

За разлика от другите момиченца, които отговарят на баналния въпрос "Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?" с "принцеса" или "певица", Рийз е обмисляла политическа кариера - нещо, което разбираме от един от последните ѝ постове в Instagram, придружен от нейна детска снимка. 

https://www.instagram.com/p/CDy4-XnAdhd/

"Събудих се тази сутрин, мислейки за момент от детството си", пише Рийз в описанието под кадъра. "В 3-ти клас учителят ни попита какви искаме да бъдем, когато пораснем. Вдигнах ръка и казах: "Искам да бъда първата жена президент на Съединените американски щати." Някои от децата се разсмяха, но моят учител ме погледна в очите и каза: "Аз ще бъда първият човек, който гласува за теб, Рийз."

https://www.instagram.com/p/CDwqjHlgmVR/

Провокирана от новината, че Камала Харис ще бъде вицепрезидентската половинка на Джо Байдън, тя реши да сподели повече.

"Моите мисли днес са с жените в нашата страна, особено с младите цветнокожи момичета, които са гледали как майките им поддържат семействата си, своите общности, градове и щати", разкрива Уидърспуун. "Сега знаете, че и вие можете да работите усилено, да посветите живота си на служба и да се показвате всеки ден, за да помагате на другите. Можете да се издигнете и да станете кандидат за вицепрезидент на Съединените американски щати. Днес е наистина исторически ден!"

https://www.instagram.com/p/CDosVRRggCz/

Междувременно, като истински верни фенове на Ел Уудс и нейните амбициозни планове, не можем да не се запитаме колко скоро Рийз ще се завърне на екран в емблематичния си образ от "Професия блодинка". Не може да сме единствените. Нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA