Майли Сайръс вече е сингъл... и има нов сингъл (ВИДЕО)

Отношенията между певицата и Коди Симпсън вече са в миналото, а тя е готова да продължи напред - с много нова музика.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 август 2020

Майли Сайръс се завръща с много музика! Днес певицата реализира новия си сингъл Midnight Sky и е готова да сподели повече за него.

Само няколко часа преди официалната премиера на парчето, в публичното пространство се появи информацията, че Сайръс е сложила край на връзката си с Коди Симпсън. Именно поради този факт феновете на изпълнителката предположиха, че текстът на песента разказва за раздялата ѝ с Коди - нещо, което тя отрече, споделяйки, че в песента излива душата си и всичко случило се след развода с Лиам Хемсуърт.

"Песента е моят разказ за последната година. Очевидно преминах през изключително публична раздяла с човек, с когото бях десет години. Този опит беше споделен от мен в рамките на ден, чувате го в тази песен", споделя 27-годишната звезда за New Music Daily в Apple Music.

https://www.instagram.com/p/CDsK2wMpcfi/

"Чувствах се като злодей. Усетих, че съм доста затворена, за да говоря с медиите и прецених, че по-скоро бих могла да артикулирам това преживяване по поетичен начин, който да вкарам обратно в изкуството си. Дори мислех за друга песен, но един от партньорите ми дойде и каза, че трябва да напиша историята, защото това е основата на всичко, което чувствам."

Връзката между Майли и Коди Симпсън бе доста гореща заради провокативните кадри, които двамата често споделяха в социалните мрежи, а преди няколко дни именно там певицата нарече музиканта "своя най-добър приятел".

7845

Очевидно взаимоотношенията помежду им не са се развили по очаквания начин, но се надяваме, че Майли ще използва свободното си време за още нова музика, тъй като определено сме готови за такава. Трябва да признаем, че тя напомня за Майли отпреди няколко години, само че този път доста по-зряла и осъзната в решенията си. С други думи, Майли, която много харесваме!

До края на календарната година на пазара трябва да се появи и седмият студиен албум на певицата - SHE IS MILEY CYRUS, който тя описва като "мозайка от всичко, през което преминах. С елементи на поп, хип хоп и алтернативна музика." Доста обещаващо, ако питате нас!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA