Netflix ни предлага мюзикъл за принцеса Даяна

Животът на най-енигматичния и обичан член на кралското семейство оживява за потребителите на стрийминг платформата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 август 2020

Мюзикъл за принцеса Даяна в Netflix? Да, точно така. Много скоро стрийминг платформата ще предложи на почитателите на кралското семейство възможност да надникнат в живота на един от най-обичаните и енигматични негови членове.

Тъй като пандемията напълно естествено сложи край на театралните представления и шоутата на Бродуей останаха на заден план, екипът на Netflix взема решението да запише спектакъла специално за потребителите на платформата. И въпреки че се очаква да дебютира онлайн, все още има планове за специална премиера на мюзикъла, която ще се състои на 25 май 2021 г. 

Netflix ни предлага мюзикъл за принцеса Даяна

"Много сме развълнувани най-накрая да споделим шоуто с почитателите на театъра по цял свят", споделя продуцентският екип. "Макар и представленията на живо да не могат да бъдат заместени, за нас е чест да бъдем част от качественото забавление, което Netflix предоставя на своите абонати по целия свят."

В ролята на принцеса Даяна ще видим Жана де Ваал, а Рой Хартрамф ще се превъплъти в образа на принц Чарлз.

Макар да изглежда странно или изненадващо, това решение далеч не е първото за тази година. Световноизвестният мюзикъл "Хамилтън" скоро ще бъде достъпен за зрителите на Disney+, където ще се състои и премиерата на филмовата адаптация на "Мулан" след неколкократно отлагане.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA