Netflix ни предлага мюзикъл за принцеса Даяна

Животът на най-енигматичния и обичан член на кралското семейство оживява за потребителите на стрийминг платформата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 август 2020

Мюзикъл за принцеса Даяна в Netflix? Да, точно така. Много скоро стрийминг платформата ще предложи на почитателите на кралското семейство възможност да надникнат в живота на един от най-обичаните и енигматични негови членове.

Тъй като пандемията напълно естествено сложи край на театралните представления и шоутата на Бродуей останаха на заден план, екипът на Netflix взема решението да запише спектакъла специално за потребителите на платформата. И въпреки че се очаква да дебютира онлайн, все още има планове за специална премиера на мюзикъла, която ще се състои на 25 май 2021 г. 

874

"Много сме развълнувани най-накрая да споделим шоуто с почитателите на театъра по цял свят", споделя продуцентският екип. "Макар и представленията на живо да не могат да бъдат заместени, за нас е чест да бъдем част от качественото забавление, което Netflix предоставя на своите абонати по целия свят."

В ролята на принцеса Даяна ще видим Жана де Ваал, а Рой Хартрамф ще се превъплъти в образа на принц Чарлз.

Макар да изглежда странно или изненадващо, това решение далеч не е първото за тази година. Световноизвестният мюзикъл "Хамилтън" скоро ще бъде достъпен за зрителите на Disney+, където ще се състои и премиерата на филмовата адаптация на "Мулан" след неколкократно отлагане.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA