Доли Партън: "Щом разберете, че нещо е проблем, трябва да го поправите"

Доли Партън знае, че нашите "малки бели задници" не са единствените, които имат значение, даже напротив.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 август 2020

Доли Партън прави всичко възможно, за да помага на хората. Тези, участващи в движението Black Lives Matter, не са изключение. "Разбирам, че хората трябва да бъдат усетени и видени", споделя 74-годишната звезда в ново интервю за Billboard, изразявайки своята подкепа към продължаващата борба със системния расизъм в САЩ. "Разбира се, че животът на цветнокожите има значение. Мислим си, че нашите малки бели задници са единствените, които имат значение? Не!"

https://www.instagram.com/p/B9hVCIyFG43/

Партън признава, че въпреки подкрепата си, не е присъствала на нито един протест, но се присъединява към доста нейни кънтри колеги, които също решиха да дадат позитивен пример. Няколко популярни групи дори направиха промяна в сценичните си имена, за да са сигурни, че няма да обидят някого с творчеството си.

https://www.instagram.com/p/B5VpGQtl24n/

"Щом разберете, че нещо е проблем, трябва да го поправите. Не бъдете глупаци", казва още изпълнителката на Jolene, готова да сподели своите неосъдителни възгледи за живота. "Вярвам, че всички имаме право да бъдем точно такива, каквито сме. Последното нещо, което би трябвало да правим, е да съдим един друг. Бог е съдията, а не ние. Просто се опитвам да бъда себе си. Опитвам се да оставя и всички останали да бъдат себе си." 

По време на пандемията Доли направи дарение от 1 милион долара на лаборатория, която да изработи ваксина срещу вируса, а малко по-късно пусна и парче, посветено на социалната изолация, в което възпя предизвикателствата, пред които се наложи да се изправим.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA