Кайли Дженър показа себе си без грим в Instagram

Най-младата милиардерка в света показа на последователите си, че и без грим изглежда също толкова добре.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 август 2020

Свикнали сме да виждаме какво ли не от членовете на клана Кардашиян-Дженър, но снимките без грим определено не са едно от тях. Особено когато говорим за Кайли, която в последните няколко години успя да се превърне в истински козметичен магнат, рядко показващ себе си без макиаж.

https://www.instagram.com/p/CD4HcObn07X/

Най-младата милиардерка в света (за нас и 900 милиона долара се броят за милиард!) реши да сподели експертната си грим рутина със своите 190 милиона Instagram последователи. Стъпка по стъпка, най-младата сестра в семейството показва как постига перфектната визия с продукти от Kylie Cosmetics.

48

Именно в началото виждаме Дженър без грим и макар да е ясно, че на кадъра има филтър от социалната мрежа, все пак личи, че тя показва естественото си лице. Разбира се, че не е нужно да подлагаме всичко на съмнение, но Кайли определено има зад себе си десетки снимки, с които доказва, че възможностите на Photoshop могат да бъдат неузнаваеми.

https://www.instagram.com/p/CDzqvZMnFwc/

Отвъд границите на графичните корекции, Кайли призна, че е работила по лицето си, но не е разчитала на масивна пластична хирургия, за да подобри външния си вид, а просто на малко филъри, които да подчертаят естествената ѝ красота. "Хората мислят, че отидох под ножа и напълно реконструирах лицето си, което е напълно невярно", казва Кайли, която дори добави, че има огромен страх от игли. "Ужасявам се! Никога не бих. Това са филъри, не го отричам, но нищо повече."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA