Лъже ли Кайли Дженър за това, че е милиардерка?

Възможно ли е един от най-големите успехи на 22-годишната Дженър... изобщо да не съществува?!!

През пролетта на 2019 г. американското издание на Forbes слага в автобиографията на Кайли Дженър и титлата „най-младият милиардер в света". Разбира се, такъв, който е изработил сам всичките си приходи (или поне по-голямата част от тях). Още тогава започна увеличаването на въздишките към най-малката сестра от клана Кардашиян-Дженър, но ето, че според изданието, Кайли вече не е милиардер. Да, не е ясно и дали някога е била. КАКВО?

https://www.instagram.com/p/B_lJCFTnCow/

"По-реалистичното счетоводно отчитане на личното й богатство показва малко под 900 милиона долара", разкрива изданието в статия, публикувана часове преди настъпването на уикенда. Forbes твърди, че цифрите, предоставени от екипа на Дженър, са били манипулирани от години и че нейният счетоводител е изготвял данъчни декларации с фалшиви данни. „Не можем да докажем, че тези документи са били фалшиви (макар че е вероятно)", гласи статията, но „е ясно, че екипът на Кайли лъже". Екипът на бизнес изданието коментира, че при потърсено обяснение от страна на арменското семейство, членовете му са спрели да отговарят на зададените въпроси.

Кайли Дженър

Естествено, че ситуацията не би била достатъчно подходяща за епизод на Keeping Up With the Kardashians, ако няма и отговор от страна на Кайли. Дженър отговори малко след публикуването на материала с туит, опровергаващ твърденията. "С какво изобщо се събуждам. Мислех, че това е реномиран сайт”, споделя тя с много милионната си аудитория в социалната мрежа. "Всичко, което виждам, са редица неточни твърдения и недоказани предположения, хаха. Никога не съм искала титла и не съм се опитвала да лъжа по този начин. Точка.”

В отговор на свой последовател, Кайли сподели още: "Мога да направя списък със 100 неща, които са по-важни в момента, отколкото да определям колко пари имам", добавяйки, че "това е буквално ПОСЛЕДНОТО нещо, за което се притеснявам в момента". Наречете ни безразлични, но 900 милиона долара продължават да ни се струват доста (наблягаме на доста*) добра цифра. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA