Рейчъл Макадамс очаква второто си дете

Звездата от "Тетрадката" и приятелят ѝ Джейми Лидън ще стават родители за втори път. Честито!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 август 2020

Рейчъл Макадамс е бременна с второто си дете! Актрисата и приятелят ѝ Джейми Линдън ще стават родители отново, след като двамата посрещнаха първородния си син през пролетта на 2018 г., пазейки бременността и раждането в пълна тайна. 

Макадамс споделя голямата новина няколко месеца по-късно и в интервю за New York Times разкрива, че това е най-великото нещо, което някога ѝ се е случвало. "Хората казват, че животът ти вече не е твой собствен, но аз имах 39 години само за себе си, беше ми писнало. Бях толкова щастлива, че поставих акцента върху друг човек."

Рейчъл Макадамс очаква второто си дете

Звездата от "Тетрадката" споделя, че дълго е чакала това да стане майка, но не е искала да прибързва и затова е чакала настъпването на подходящия момент. Въпреки че често е под светлината на прожекторите, Рейчъл и до днес не е разкрила името на сина си в публичното пространство. "Искам да запазя личния му живот, дори и моят да не е такъв. Всичко с него е интересно, вълнуващо и вдъхновяващо. Дори и в трудните дни има нещо приятно."

Рейчъл започва да се среща с Джейми през 2016 година, но двамата пазят взаимоотношенията си настрана от любопитните погледи и никога не са се появявали на червен килим заедно. Към момента нито един от двамата не е потвърдил новините, но папарашките снимки от началото на седмицата, в които се вижда очевидно наедрялото коремче на Макадамс, са достатъчен повод да им честитим щастливото събитие!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA