Рейчъл Макадамс очаква второто си дете

Звездата от "Тетрадката" и приятелят ѝ Джейми Лидън ще стават родители за втори път. Честито!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 август 2020

Рейчъл Макадамс е бременна с второто си дете! Актрисата и приятелят ѝ Джейми Линдън ще стават родители отново, след като двамата посрещнаха първородния си син през пролетта на 2018 г., пазейки бременността и раждането в пълна тайна. 

Макадамс споделя голямата новина няколко месеца по-късно и в интервю за New York Times разкрива, че това е най-великото нещо, което някога ѝ се е случвало. "Хората казват, че животът ти вече не е твой собствен, но аз имах 39 години само за себе си, беше ми писнало. Бях толкова щастлива, че поставих акцента върху друг човек."

465

Звездата от "Тетрадката" споделя, че дълго е чакала това да стане майка, но не е искала да прибързва и затова е чакала настъпването на подходящия момент. Въпреки че често е под светлината на прожекторите, Рейчъл и до днес не е разкрила името на сина си в публичното пространство. "Искам да запазя личния му живот, дори и моят да не е такъв. Всичко с него е интересно, вълнуващо и вдъхновяващо. Дори и в трудните дни има нещо приятно."

Рейчъл започва да се среща с Джейми през 2016 година, но двамата пазят взаимоотношенията си настрана от любопитните погледи и никога не са се появявали на червен килим заедно. Към момента нито един от двамата не е потвърдил новините, но папарашките снимки от началото на седмицата, в които се вижда очевидно наедрялото коремче на Макадамс, са достатъчен повод да им честитим щастливото събитие!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA