Вечер по женски с Дженифър Анистън и Кортни Кокс

Звездите от "Приятели" играят билярд (е, поне едната се справя добре) и се подготвят за голямото завръщане на попкултурния феномен.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 август 2020

Кортни Кокс е доста добра в играта на билярд, докато нейната най-добра приятелка, Дженифър Анистън, далеч не. В поредица от клипове, публикувани в официалния си Instagram акаунт, екранната Моника Гелър споделя: "Може да съм имала прекрасна вечер, но може ли приятелката ми да бъде по-сладка?"

https://www.instagram.com/p/CEHtOZqj5xt/

Явно засрамена, но в добро настроение, Анистън игриво казва на приятелката си да се разкара, преди да ѝ размаха пръстът, който сме свикнали да показваме на хората, които ни дразнят. Малко след това Анистън сподели същия пост в своя акаунт, коментирайки, че "приятелите не трябва да позволяват на приятелите си да играят билярд, особено ако не ги бива."

Звездите от "Приятели" често прекарват време заедно след края на задължителната социална изолация, а съвсем скоро се очаква те да се присъединят към колегите си от попкултурния феномен, за да заснемат специалното телевизионно завръщане на сериала, което ще получи своята ексклузивна премиера в рамките на HBO Max. 

8

Очакваше се снимките на продукцията да започнат през август, но екипът решава да отложи началото заради коронавирусната пандемия, като целта им е да заснемат всичко, без да се налага да прилагат всякакви малки или големи мерки за безопасност. 

"Всички искаме това да се случи. Просто трябва да изчакаме, докато е безопасно", споделя една от създателките на шоуто - Марта Кауфман. "Това е шоу, което не е по сценарий, но това е начинът, по който то работи - ще ни трябва жива публика. Не можем без публика на живо, това са приятелите ни. Всички са готови и просто чакаме времето, в което ще можем да влезем в студиото и да го направим." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA