Парис Хилтън споделя най-ужасните спомени от тийнейджърските си години

Ще го направи на 100% в документалния си филм, чиято премиера е на 14 септември.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 август 2020

Парис Хилтън е готова да разкаже историята си! Планира да го направи в своя документален YouTube филм This Is Paris, който ще получи официалната си премиера на 14 септември. Още преди месец обаче милионерското момиче обеща да разкрие подробностите за травма от детството си, която до ден днешен я кара да сънува кошмари.

https://www.instagram.com/p/CENJaHanZsg/

"Беше толкова лесно да се промъкнеш и да ходиш по клубове и партита", споделя Парис пред People. "Родителите ми бяха толкова строги, че ме накараха да искам да се бунтувам. Опитваха да ме накажат, вземаха ми мобилния телефон и кредитната карта, но не се получи. Все пак излизах сама."

В опит да спрат непокорното поведение на Парис, родителите ѝ я изпращат в интернати, където се очаква, че експерти трябва да се съсредоточат върху поведенческото и психическото развитие на децата. "Това трябваше да е училище, но часовете изобщо не бяха в центъра на вниманието", казва тя. "От момента, в който се събуждаш, докато си легнеш, цял ден получаваш крясъци в лицето - непрекъснати изтезания."

"Персоналът казваше ужасни неща. Постоянно ме караха да се чувствам зле от себе си и ме тормозиха. Смятам, че целта им беше да ни съборят. И физически, и психически. Удряха ни, опитваха се да ни задушават, искаха да внушат страх в нас, за да сме твърде уплашени да не им се подчиним", разкрива още Хилтън.

https://www.instagram.com/p/CECg36HpSzU/

След като тя напуска мястото, току-що навършила 18 години, Парис запазва ужасното си преживяване в тайна, въпреки факта, че всеки ден е получавала многобройни паник атаки. Хилтън възнамерява да изгледа лентата с родителите си, но няма желание да предприема съдебни дела по въпроса - тя просто иска да се увери, че други деца няма да бъдат подлагани на същите мъчения, които тя е изпитвала.

"Искам тези места да бъдат затворени. Искам хората да бъдат подведени под отговорност. Искам да бъда глас за децата и възрастните навсякъде, които са имали подобни преживявания. Искам да спре завинаги и ще направя всичко възможно, за да се случи."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA