Екзотичната ваканция на Нина Добрев продължава

Любимата ни актриса, която прослави България в Холивуд, е на романтична морска почивка с приятеля си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 август 2020

Каквато и да е ситуацията в световен мащаб, с разгара на лятото напълно естествено у нас се появява и желанието за пътуване. И макар все още да има сериозна доза несигурност и мерки, които трябва да спазваме, и звездите, също като нас, се отправиха към различни локации, за да се насладят на горещите летни дни. Рита Ора избра Гърция, а за своята морска почивка Салма Хайек също се спря на южната ни съседка.

https://www.instagram.com/p/CEM-MMSgkL5/

Любимата ни Нина Добрев обаче замина към Мексико, където се наслаждава на екзотична ваканция с приятеля си Шон Уайт. Звездата от "Дневниците на вампира" и олимпийският сноубордист бяха уловени от любопитните папараци да се забавляват на плажа в Тулум, само няколко месеца, след като официално потвърдиха връзката си.

https://www.instagram.com/p/CEKKpJIgxy6/

"Нина и Шон са се сближили наистина по време на карантината и обичат да прекарват времето си заедно", споделя близък приятел на актрисата. "Те непрекъснато се смеят помежду си. Шон е супер щастлив и обичащ живота. Подкрепят се един друг постоянно. Супер съвместими са."

https://www.instagram.com/p/CECVNLhgqlB/

За да зарадва всичките си почитатели, а и да ни накара да мечтаем още повече за екзотично бягство на момента, Нина сподели куп горещи кадри от ваканцията си - както от плажа, където позира с раиран бански в синьо и бяло, така и от различните кътчета на Мексико.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA