Чанинг Тейтъм e написал детска книжка

Актьорът открива "момиченцето в себе си" и го посвещава на 7-годишната си дъщеря в предстояща детска книжка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 септември 2020

По време на карантината някои звезди експериментираха с косата си, други успяха да запишат достатъчно количество песни за цял албум, а трети пък използваха времето, за да подготвят свои мемоари, или както е в случая на Чанинг Тейтъм, детска книжка, която да посветят на дъщеря си.

Актьорът от "Професия стриптийзьор" е написал очарователна детска книжка - новина, споделена от самия него в официалния му Instagram акаунт. Начинът на поднасяне на информацията? Със снимка, на която той е гол до кръста и облечен като фея, разбира се.

https://www.instagram.com/p/CEkB4tjFTrN/?utm_source=ig_embed

"Хора, не знам за вас, но нещата станаха малко странни за мен по време на карантината. В крайна сметка случайно се заключих в стаята на 7-годишната си дъщеря. И намерих вътрешното си дете. Така че това е, което създадох за моето момиченце... от малкото момиче вътре в мен. Благодаря ви за четенето", гласи описанието под кадъра, който Тейтъм споделя със своите 17 милиона последователи.

"За Евърли, най-блестящото магическо същество, което някога съм познавал", разкрива актьорът, който посвещава книгата на 7-годишната си дъщеря от брака му с Джена Дюън. "Ти си най-големият ми учител."

https://www.instagram.com/p/ByPRdBiFU9p/

"Единственото ми желание е да прекарваме повече време от този живот в магичните игри, които сме създали", казва още Тейтъм. "Тази книга е и за всички татковци, които имат момиченце. Носете каквото и да е, танцувайте и бъдете вълшебни. Защото обещавам, че те ще ви върнат любовта."

The One and Only Sparkella е "очарователна ода за самочувствието и любовта между баща и дъщеря", но докато стане време тя да се появи на пазара, ще мине повече от половин година. Официалната премиерна дата на книгата е 4 май 2021 г., но тя вече е налична за предварителна поръчка в Amazon.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA