Сиена Милър се е разделила с годеника си

38-годишната актриса е сложила край на връзката си с Лукас Цвирнер.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 септември 2020

Сиена Милър и приятелят ѝ Лукас Цвирнер са се разделили. Източници, близки до двойката, коментират, че Сиена е тази, която е взела решението да сложи край на взаимоотношенията им, но въпреки това, към този момент не е ясно каква е причината да го направи.

38-годишната актриса и Цвирнер подхраниха слухове за връзката си в началото на 2019-а, а още през лятото на с.г. бяха на морска ваканция във Франция. Веднага след нея двамата бяха сред специалните гости на сватбата на Ели Голдинг и Каспър Джоплинг.

В началото на тази година се появи и информацията, че двамата дори са сгодени, тъй като актрисата бе уловена да носи пръстен на ръката си.

5

Милър бе относително потайна за новата си връзка, но неотдавна тя попадна в обективите на любопитните папараци с бившия си приятел Том Стъридж, от когото има и осемгодишна дъщеря - факт, който предизвика съмнение за наличието на мъж в живота ѝ.

След бурната си връзка с друг известен актьор - в лицето на Джъд Лоу, Сиена споделя, че моногамията е "преувеличена". "Не знам, моногамията е нещо странно за мен", разкрива тя в интервю от 2006-а. "Това е надценена добродетел, защото, нека си признаем, ние сме животни. Ставате много известни с това, че сте нечия приятелка и изведнъж се появява този шум, а без реална причина." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA