Ед Шийрън стана баща за първи път

Талантливият музикант сподели щастливите новини в Instagram след 8-месечна почивка от социалните мрежи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 септември 2020

Ед Шийрън и съпругата му Шери Сийборн обявиха раждането на първородната си дъщеричка, която носи името Лира Антарктика Сийборн Шийрън.

Музикантът се завърна в Instagram за първи път след осемте месеца, които прекарва в почивка от социалните мрежи. Именно там той сподели новината, разкривайки, че двамата са на седмото небе и благодарни на "невероятния екип", осъществил раждането.

"Ехо! Бързо съобщение от мен, тъй като имам лични новини, които исках да споделя с вас... Миналата седмица, с помощта на невероятен екип, Шери роди нашата красива и здрава дъщеря - Лира Антарктика Сийборн Шийрън", споделя гордият татко в Instagram под снимка на чифт бебешки чорапки.

https://www.instagram.com/p/CEliNEOBw3O/

"Ние сме напълно влюбени в нея", казва още той. "И мама, и бебето се справят невероятно и сме на седмото небе. Надяваме се, че можете да уважите поверителността ни към този момент. Много любов и ще се видим, когато дойде време да се завърна."

Новините за бременността на Шери се появиха още през август, когато близки приятели на семейството разкриха, че двамата са изключително щастливи и развълнувани, но желаят да пазят подробностите в тайна.

Пожелаваме им много щастлив семеен живот, пълен с любов във всеки един възможен миг!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA