Ариана Гранде победи собствения си Instagram рекорд

Най-харесваната изпълнителка в социалната мрежа вече е и първата жена с над 200 милиона последователи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 септември 2020

От известно време насам Ариана Гранде е най-следваната жена в Instagram. Тази седмица обаче поп сензацията се превърна и в първата представителка на нежния пол, която достига границата от над 200 милиона последователи, следящи всяка нейна крачка в интернет пространството.

https://www.instagram.com/p/CEipprXl1f7/

Недалеч след нея се нареждат Кайли Дженър и Селена Гомес, които имат съответно 193 и 191 милиона последователи. Най-харесваният човек в социалната мрежа продължава да е Кристиано Роналдо, който разполага с 237 000 000 фенове, а веднага след него е Дуейн Джонсън със своите 196 милиона последователи. 

https://www.instagram.com/p/CEh5MdqFT5e/

Големият рекорд на Гранде стана факт броени минути след като тя се качи на сцената на видео музикалните награди на MTV, за да изпълни колаборацията си с Лейди Гага. "Благодаря ти толкова много, @ladygaga, обичам те с цялото си сърце. Завинаги", споделя Ариана заедно с редица кадри от вечерта. 

https://www.instagram.com/p/CEh4pYxFchd/

Певицата благодари и на всички, които са направили "толкова безопасно и здравословно изживяване за всички изпълнители и членове на екипа". Неотдавна тя сподели, че ще пусне на пазара и нов парфюм, вдъхновен от нейната женствена страна. Предполагаме, че новият мъж до нея е причината тя да изрази романтичната си същност.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA