Джон Леджънд и неговата гледна точка за изненадващата бременност на Криси Тейгън

Изпълнителят на All of Me споделя всичко за изненадващия момент, в който разбира, че съпругата му е бременна.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 септември 2020

Когато преди няколко седмици Криси Тейгън заяви, че третата ѝ бременност е била напълно изненадваща, очевидно риалити звездата е имала точно това предвид.

Самият Джон Леджънд потвърди новините в свое ново интервю, разкривайки, че "и двете ни деца са резултат от инвитро оплождане, така че не мислехме, че може да имаме бебе по старомодния начин, честно". 

https://www.instagram.com/p/CEo5ZozlbOc/

Талантивият музикант споделя, че по време на социалната изолация двамата не са се опитвали да добавят трети член към семейството си, но "просто бяхме в карантина, прекарвахме много повече време заедно и ето ни тук." 

Що се отнася до музикалния видеоклип, в който двамата разкриха вълнуващата новина - идеята да го направят е била на Тейгън. "Беше в началото на бременността и не бяхме направили всички тестове. Тя предложи просто да го заснемем, а когато се приберем вкъщи, да направим още тестове и да решим дали да използваме тази сцена или не." 

"Всички тестове се оказаха положителни, така че знаехме, че е време да кажем на хората", казва още съпругът на Криси, която преди няколко месеца се подложи на операция за премахване на гръдните си импланти.

"Направих рутинния тест за бременност преди операцията. Докторът каза, че е отрицателен", споделя тя в Twitter. "Няколко седмици след операцията си взех тест. От много години насам си правя тестове за бременност почти всеки месец, молейки се да видя положителен такъв някой ден. Просто позитивно мислене. В сутринта на издаването на албума на Джон, той се събуди в 3 ч. сутринта, за да участва в Good Morning America. Станах с него и казах, че трябва да си взема месечния тест, за да бъда разочарована... Този път не бях."

https://www.instagram.com/p/CEhKi99pw_c/

За щастие, в момента всички са повече от добре и с нетърпение очакват братчето или сестричето на Луна и Майлс. "Шегувахме се за хората, които използваха времето покрай коронавируса, за да си направят бебета. Не можах да повярвам, че и ние сме от тях!!" 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA