Да, Криси Тейгън си е сложила ботокс, въпреки че е бременна

Криси Тейгън не спира да провокира, но този път има уважителна причина да го направи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 септември 2020

Дори да мислите, че е странно бременна жена да си слага ботокс, Криси Тейгън не се интересува от вашето мнение. Тя отново използва вниманието на своите Twitter последователи, за да разкрие повече за решението, което съвпада с нейната трета изненадваща бременност.

"Имам наистина много лошо главоболие по време на бременността", казва тя в социалната мрежа. "Бях развълнувана да ми направят ботокс заедно с луда комбинация от бета-блокери и радиовълни, и още куп други неща със сложни медицински термини, но най-накрая виждам светлината."

Според редица проучвания и експертни изследвания, доста жени се сблъскват с мигрена по време на бременността, особено през първите три месеца, когато симптомите може да са доста силни. 

Оказа се, че Криси не е единствената, която се справя с подобен проблем. Тя обясни, че ботоксът е "задължителен", за да намали редовното си главоболие, а любопитна нейна последователка я окуражи за интересната информация, тъй като самата тя е преминала през същата ситуация.

https://www.instagram.com/p/CEyTwf_pG6F/

В началото на лятото Криси реши да сподели с всички и фактът, че е направила операция, за да премахне имплантите от гърдите си. Само няколко седмици по-късно тя разбира, че семейството им ще се увеличи с още един член след 4-годишната Луна и 2-годишният Майлс.

https://www.instagram.com/p/CEU0-HNJ2zA/

"Направих рутинния тест за бременност преди операцията. Докторът каза, че е отрицателен", споделя тя в Twitter. "Няколко седмици след операцията си взех тест. От много години насам си правя тестове за бременност почти всеки месец, молейки се да видя положителен такъв някой ден. Просто позитивно мислене. В сутринта на издаването на албума на Джон, той се събуди в 3 ч. сутринта, за да участва в Good Morning America. Станах с него и казах, че трябва да си взема месечния тест, за да бъда разочарована... Този път не бях."

Съвсем скоро Джон разкри и своята гледна точка за изненадващата бременност на Криси. Заслужава си да му обърнете внимание!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA