Дейвид и Виктория Бекъм са преболедували коронавируса тайно

Футболната легенда и Пош Спайс са се заразили с COVID-19 още в началото на март.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 септември 2020

Дейвид и Виктория Бекъм са преболедували коронавируса още през март? Така поне твърдят източници, близки до семейството, според които двойката се е заразила с COVID-19 няколко седмици преди началото на глобалната социална изолация. 

По това време г-н Спайс и Пош Спайс са присъствали на няколко публични събития с децата си Бруклин, Ромео, Крус и Харпър - всички са били в Маями, за да подкрепят Дейвид по време на публичен ангажимент за неговия футболен клуб.

https://www.instagram.com/p/CEcF6uSpSr7/

"Те присъстваха на няколко бляскави събития, тъй като Дейвид имаше задължения. Ръкуваше се и целуна фенове и различни представители на клуба. След това отлетяха обратно за Лондон и бяха отведени директно в имението им в Котсуолдс", коментират още въпросните източници.

Дейвид „започнал да се чувства зле", докато Виктория „развила възпалено гърло и висока температура". Членове на екипа им, в това число телохранители, шофьори и асистенти, също са се разболели. 

895

Говори се, че Виктория е тази, която се е паникьосала истински и е осъществила строга карантина на цялото семейство за повече от две седмици. "Тя беше напълно обсебена от идеята, че може да са супер разпространители и направи всичко възможно, за да сведе до минимум бъдещите рискове."

"Тя не само беше зле и в леглото, но и напълно изпаднала в паника. Това бяха няколко ужасни седмици", казва се още в новопоявилата се информация. 

https://www.instagram.com/p/CEB2kqfpiat/

Разбира се, няма как да сме сигурни в истинността й, но е напълно възможно двойката скоро да излезе с изявление, в което да потвърди или отрече слуховете. В началото на март двамата отпразнуваха 21-вия рожден ден на най-големия си син Бруклин, а преди месец той сподели, че скоро ще отведе към олтара годеницата си Никола Пелц

Изглежда, че вече всичко е наред. Доколкото изобщо можем да използваме това определение за 2020 година, разбира се. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA