Мистериозен инцидент в градината на двореца Кенсингтън

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са в Балморал, а в градината на лондонската им резиденция е било открито тяло.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 септември 2020

Британската полиция е започнала разследване, след като тяло на жена бе открито пред двореца Кенсингтън - официалната лондонска резиденция на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Тялото е било намерено в сутринта на 29 август, а "полицията - извикана, за да докладва за безопасността на пространството. Жената е обявена за мъртва на мястото на инцидента. Към този момент смъртта се класифицира като необяснима, но не се смята за подозрителна. Текат разследвания за установяване на самоличността на починалата", гласи официалното изявление, реализирано по случая.

58

Първоначално се смята, че жертвата е била наскоро изчезналата художничка Ендилиън Грийн, но впоследствие нейният брат информира приятели, че тя е намерена "жива и невредима".

Sky News съобщава, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били далеч от двореца в този момент - двамата са заедно с децата си в Балморал, където прекарват последните дни от лятото с кралицата. Въпреки че принцеса Юджийн и съпругът ѝ Джак Бруксбанк също имат резиденция в двореца, не е известно дали те са били там по време на случващото се.

Преди да се отправят към Балморал, Кейт и Уилям прекараха по-голяма част от пандемията в дома си в Норфолк, на малко по-малко от 100 мили от Лондон. За морската си ваканция пък избраха островите Сили, също близо до британската столица.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA