Алек и Хилария Болдуин станаха родители за пети път

Едно от най-големите семейства в Холивуд увеличава състава си с ново мъжко попълнение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 септември 2020

Алек и Хилария Болдуин станаха родители за пети път! Звездното семейство е посрещнало на бял свят новия член в семейството си - новина, която самата г-жа Болдуин разкри в официалния си Instagram акаунт

"Снощи се роди нашето бебе. Той е перфектен и не бихме могли да бъдем по-щастливи. Останете нащрек за името", споделя Хилария за новородения си син, а малко по-късно 62-годишният Алек сподели същата снимка с описание "Номер пет е тук ... за мен, номер шест."

https://www.instagram.com/p/CE6yi2DDaBI/

Новото бебе се присъединява към по-големите си братя Ромео Алехандро Давид, Леонардо Анхел Чарлз и Рафаел Томас, както и към сестрите си Кармен Габриела и Айрленд (дъщеря на Алек от бившата му съпруга Ким Бейсингър и наша корица през декември 2019-а!).

Хилария обяви бременността си през април, след като сподели, че е претърпяла два спонтанни аборта. "Ще оставя бебето да говори, защото нямам думи да изразя как се чувстваме, чувайки този звук", казва тя тогава. "Току-що получих страхотната новина, че всичко е наред."

https://www.instagram.com/p/B-pt8e_noPE/

Йога инструктурката споделя, че веднага е усетила наличието на живот в себе си, тъй като добре познава това усещане. "Най-хубавото при голямото семейство е, че има толкова много любов", допълва тя. "Казват, че когато имате едно дете, вие усещате, че няма друг, който можете да обичате толкова много. След това раждате още едно и осъзнавате, че можете."

https://www.instagram.com/p/CCW4mZWnydC/

В свое скорошно интервю най-големият брат Болдуин споделя, че пълната къща винаги означава, че се "случва нещо вълнуващо и хората имат какво да правят. По време на пандемията бяхме вкъщи, така че беше наистина прекрасно и се чувствам благодарен. Късметлии сме по толкова много начини - здрави сме, заедно сме, а понякога дори не го осъзнаваме." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA