Алек и Хилария Болдуин очакват петото си дете

Алек Болдуин и съпругата му Хилария очакват петото си дете само няколко месеца, след като тя претърпя спонтанен аборт.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 април 2020

"Ще оставя бебето да говори, защото нямам думите да изразя как този звук ни кара да се чувстваме", споделя 36-годишната Хилария Болдуин във видео в своя Instagram. Клипът, който тя споделя показва корема ѝ на фона на звука от сърцето на бебето. „Току-що получих страхотната новина, че всичко е наред с нашия мъник. Исках да споделя това с вас."

Актьорът и съпругата му от известно време се опитват да имат още едно дете, след като през пролетта и есента на 2019 г. тя преживя два спонтанни аборта, за които бе откровена до болка. "Въпреки че и преди съм имала спонтанен аборт, не мисля, че бих могла да проумея колко зле може да се почувстваш при такъв на 16 седмици. Чувствах се болна и опустошена. Плаках толкова много, че очите ми бяха подути", споделя тя в интервю за Glamour.

алек хилария

Двойката вече се радва на компанията на 6-годишната Кармен, 4-годишния Рафаел, както и на Леонардо и Ромео, които са съответно на 3 и 2 години. Болдуин също е баща на 24-годишната Айрленд, която споделя с бившата си съпруга Ким Бесинджър и която украси корицата на GRAZIA България ексклузивно през декември. Поздравления за щастливото семейство!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АЛЕК И ХИЛАРИЯ БОЛДУИН НЕ ГОВОРЯТ С ДЕЦАТА СИ ЗА КОРОНАВИРУСА

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA