Алек и Хилария Болдуин не говорят с децата си за коронавируса

"Няма смисъл да ги замърсяваме със страх и т.н. Искаме те да са деца и да се радват на живота."

Алек Болдуин и съпругата му Хилария разкриха, че не говорят за коронавируса с децата си. По време на интервю, дадено от дома им, двойката разкри решението си да не обсъжда световната здравна криза с малките членове на семейството.


"Няма смисъл да ги замърсяваме със страх и т.н. Искаме те да са деца и да се радват на живота", сподели актьорът. „В същото време обаче децата са умни. Разбират повече, отколкото си мислим”, допълва Хилария преди да признае, че малките им наследници вече са проявили любопитство към създалата се ситуация. „Интересно е, защото не са уплашени от всичко, стига ние да не показваме, че сме."

алек болдуин

Хилария и Алек разкриха, че четиримата малчугани имат много въпроси, но главният им фокус в момента е върху това всички да бъдат заедно вкъщи и да запазят здравето си. "Да, има вирус в момента и мама и татко правят абсолютно всичко, за да се уверят, че сме добре и затова живеем по различен начин. Затова не излизаме, не правим това, което сме свикнали по принцип. Известно време ще бъде така, но това е, защото знаем, че ще бъдем добре."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: НИКОЛ КИДМАН И КИЙТ ЪРБАН С МУЗИКАЛНИ КОНЦЕРТИ НА ЖИВО

ЕВАНДЖЕЛИН ЛИЛИ ОТКАЗВА ДА СИ СТОИ ВКЪЩИ

ЗВЕЗДНИТЕ ДВОЙКИ ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНА

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA