24 часа в Ню Йорк със Синди Крауфорд

Винаги сте мечтали за разходка в Голямата ябълка с иконичния супермодел? Не? Само ние? Добре...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 септември 2020

Без капка свян и несигурност, директно можем да заявим, че Синди Крауфорд е легенда. Един от "оригиналните" супермодели, които завладяха света през 90-те, до ден днешен продължава да е под светлината на прожекторите, но остава здраво стъпила на земята. 

https://www.instagram.com/p/CEaKVWpF_xi/

Преди началото на пандемията екипът на американския Vogue решава да проследи майката на Кая Гербер и да научи как тя прекарва 24 часа от живота си. Началото на деня? Сутрешна тренировка, придружена от разходка из Ню Йорк за "лате с допълнително еспресо". 

Скромният външен вид на Крауфорд е поредното доказателство, че тя винаги е себе си. "Аз съм момиче, което носи дънки", разказва пред камера, добавяйки, че блейзър, дънки и токчета са вечната комбинация, с която никога не можеш да сбъркаш. Особено когато посещаваш Empire State Building за Международния ден на жената.

57

Разбира се, докато ние се срещаме за обяд с колеги и приятели, които не са далеч, Синди обядва с Хелена Кристенсен. Във видеото можете да видите как двете обсъждат работата си, социалните мрежи, семействата си и фотосесиите за модната Библия. Няма да ви разказваме нищо повече, за да може все пак да остане малко удоволствие и тайнственост.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA