Съдят Линдзи Лоън за 365 000 долара, тя стартира нов бизнес

Звездата от "Капан за родители" така и не завършва своите мемоари, които обещава още през 2014 година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 септември 2020

Линдзи Лоън отдавна не е момичето, което гледахме в "Капан за родители". Актрисата преживя доста неща през последните няколко години и се оказва, че сега е под съдебна отговорност, тъй като издателският гигант HarperCollins я съди за 365 000 долара.

Точно толкова е авансът, който Лоън получава през 2014-а, когато подписва договор за издаване на своята автобиография. Само че Линдзи така и не представя готов ръкопис. Представители на издателството коментират, че ѝ е било предложено срокът да бъде удължен, но тя така и не е изпълнила поетия ангажимент.

https://www.instagram.com/p/CEIhqfnhKHA/

Съобщава се, че на Лоън е била предложена главоломната сума от 1 милион долара, за да напише своите мемоари. Редакторите са предполагали, че тя ще базира работата си на дневник, който е водила по време на рехабилитацията си, а договорът е сключен само няколко месеца след излъчването на риалити шоуто на Лоън, което документира нейната борба с трезвеността и опита да върне актьорската си кариера в правия път.

"Това е повече или по-малко автобиография, но тя имаше минимален брой примерни страници", споделя източник, близък до актрисата. Тя първоначално е поискала 5 милиона долара, но издателите се опасявали, че тя няма да дойде и да завърши проекта.

https://www.instagram.com/p/CE9MFz4B5wf/

Междувременно, актрисата обяви новия си бизнес проект #BeYourOwnBoss в Обединените арабски емирства, където живее в последните няколко години. "Толкова съм развълнувана да установя моя собствена компания в ОАЕ! Пътуването ми в тази невероятна държава продължава", споделя тя в официалния си Instagram акаунт.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA