Как се справят Кейти Пери и Орландо Блум в първите си дни като родители?

"Карибският пират" и талантливата певица вече се наслаждават на съвместния си семеен живот.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 септември 2020

Кейти Пери и Орландо Блум се наслаждават на времето, прекарано с новороденото им момиченце - Дейзи Дав Блум. Според източници, близки до семейството, двамата "не могат да се наситят" на дъщеря им, която приветстваха на бял свят в последните дни на август.

"Откакто Кейти роди, двойката е залята от любов и доброта. Приятелите им им изпращат подаръци и приятни пожелания нон-стоп. Благодарение на COVID-19, двойката използва FaceTime, за да я покажe на приятелите и семейството си."

https://www.instagram.com/p/CAbFm9wHAvm/

Пери също така се приспособява към майчинството, което съвпадна с излизането на нейния шести студиен албум Smile. "Кейти е невероятна с дъщеря си и е обсебена от нея. Двойката и любовта им един към друг са нараснали до ниво, което дори не са очаквали."

Пери и Блум споделиха новината за пристигането на момиченцето си в края на миналия месец с пост в Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CEYmtQInzo9/

"Плаваме в любов и благодарност заради безопасното и здравословно раждане на дъщеря ни", разкриват двамата тогава. "Знаем, че сме късметлии и не всеки може да има толкова спокойно преживяване, каквото бе нашето. Общностите по света все още изпитват недостиг на здравни работници и на всеки единадесет секунди бременна жена или новородено умира, най-вече от предотвратими причини. Заради COVID-19 още повече животи на новородени са изложени на риск поради липсата на достъп до вода, сапун, ваксини и лекарства, които предотвратяват заболявания. Като родители на новородено, това разбива сърцата ни, тъй като ние сме съпричастни с борбата, сега повече от всякога."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA