Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс не спират да ни убеждават, че са перфектната двойка

Може би простата причина, по която го правят, е защото наистина са.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 септември 2020

Пълна с промени, предизвикателства и несигурност, 2020-а беше всичко друго, но не и предсказуема година. Въпреки това, все пак намерихме една константа измежду многото променливи, а именно комуникацията между Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Неведнъж сме ги обявявали за най-забавната звездна двойка в Холивуд и това в никакъв случай не е без причина. Последната "словесна битка” между двамата в интернет пространството се случи заради рождения ден на кучето им Бакстър.

https://www.instagram.com/p/CFAOr8IB3ot/

Точно преди началото на уикенда звездата от Deadpool публикува Instagram пост, в който честити празника на семейния домашен любимец. "Честит рожден ден, Бакс. Бих ти изпекъл торта, но тя ще те убие. Не защото си куче, а защото всичко, което пека, е отрова. Ако трябваше да отида на война, просто щях да взема със себе си нещо във фурна”, гласи описанието под кадъра, който Лайвли не пропусна да коментира.

"Това е почти толкова сладко, колкото поста ти за моя рожден ден тази година”, казва актрисата от "Клюкарката”, която миналият месец отпразнува 33-тата си годишнина.

https://www.instagram.com/p/B3-kzqRg0T-/

Неотдавна горещото звездно дуо сподели, че няма намерение за повече деца, тъй като семейството им е достатъчно голямо след появята и на третата им дъщеричка, която към този момент пазят в пълна тайна. 

В края на юни звездната двойка направи дарение в размер на 200 000 долара за нова инициатива на института към университета "Св. Франсис Ксавие", която работи в посока популялизиране на женските гласове и провокиране на лидерски умения в младите дами. Преди това актьорите дариха 1 милион долара на Feeding America and Food Banks Canada, помагайки на организациите да осигурят храна за тези, които са изправени пред недостиг на такава по време на пандемията. Как да не ги обичаш?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA