Криси Тейгън коментира тежката си бременност

Риалити звездата и кралица на Twitter споделя, че третата ѝ бременност е най-трудната от всички до този момент.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 септември 2020

Криси Тейгън е готова да коментира тежката си бременност! Оказва се, че риалити звездата и кралица на Twitter е в леглото от миналата седмица, когато доктори са я посъветвали да използва свободното си време за пълноценна почивка.

"Не знаех, че почивката в леглото е наистина в леглото. Честно казано, мислех, че просто означава да си седиш на дивана", споделя със своята вярна аудитория съпругата на Джон Леджънд. "Сега имам проблеми и се нуждая от почивка."

Тейгън, която в момента е бременна с третото си дете, признава, че този път ситуацията "е малко трудна". "Вероятно някой ме наказа, защото често говорех колко страхотни са били първите бременности", казва тя. "Повтарях го често, а сега не е чак толкова страхотно, но съм щастлива да нося това бебе."

https://www.instagram.com/p/CEU0-HNJ2zA/

Криси изненада феновете си през август, когато двамата с Джон обявиха големите новини във видеото към сингъла Wild, който част е от последния му студиен албум Bigger Love.

Тейгън и Леджънд, които отпразнуваха седмата годишнина от сватбата си по-рано тази седмица, вече са горди родители на Луна (4) и Майлс (2).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA