Джон Леджънд и неговият нов албум, на който може да правим любов

"Албумът ми празнува любовта, щастието, чувствителността, надеждата и силата - нещата, които превръщат културата ни в красива и въздействаща".

В момент на световна здравна и човешка криза, мултиплатиненият изпълнител, автор на песни и носител на 11 награди "Грами" Джон Леджънд, представя нова музикална колекция, с която ни напомня, че любовта между хората притежава истинска сила.

"В тези болезнени времена, някои от нас може да си мислят, че не е добре да се смееш, да танцуваш или да бъдеш романтичен. Напоследък снимките в медиите на цветнокожи, физически подчинени с колена върху вратовете хора, страдащи или изразяващи гнева си, са плашещи", коментира самият Джон. "Въпреки че ние всички чувстваме тези ужасни емоции и болка, е важно да продължим да показваме на света, че сме не по-малко пълноценни хора. Чрез изкуството си ние можем да го постигнем. Албумът ми празнува любовта, щастието, чувствителността, надеждата и силата - нещата, които превръщат културата ни в красива и въздействаща".

458

Bigger Love представя класическия Леджънд, изпълнен с дълбоки емоции, смесващи радост, обич, нежност и внимание. Колекцията от 16 трака е микс от поп соул ("Bigger Love”, "I Do”, "Wild”), секси R&B ("U Move I Move”, "Slow Cooker”, "Favorite Place”), груув парчета, вдъхновени от хип хопa ("Ooh Laa”, "Actions”) и въздействащи балади, които рафинират работата му ("Converstations in the Dark”, "Never Break”).

Списание Rolling Stone определя пилотния сингъл от албума като "поп парче, готово да те изстреля на дансинга и да те накара да ликуваш, дори в тези трудни времена". Албумът съдържа различни колаборации със световноизвестни артисти като Jhene Aiko, Koffee, Rapsody и Gary Clark Jr., ко-автори на музиката и текста са Джулия Майкълс, Чарли Пут и други, а изпълнителен продуцент на тавата е носителят на цели 15 номинации и 1 награда "Грами" - Рафайел Садик.

В чест на Деня на бащата, който англосаксонските държави отбелязаха вчера, Джон организира и едночасов tribute спектакъл "John Legend and Family: A Bigger Love Father’s Day”, посветен на всички емоционални и забавни моменти, съпровождащи бащинството в съвременния свят. Очаква се този четвъртък Джон да изнесе и специален виртуален концерт #BIGGERLOVE, който да подпомогне благотворителната организация Let’s Free America.

4

В обръщение към феновете си, мъжът до Криси Тейгън споделя, че няма как да живее с илюзията, че музиката може да спаси света и да разреши глобалните проблеми, "но винаги съм се обръщал към нея, за да ми помогне да премина през трудните времена и знам, че много от вас правят същото. Затова нямах търпение да издам Bigger Love. Навлизайки в лято 2020 г. се надявам този нов проект отново да ви издигне, да изпълни сърцата ви с любов и вдъхновение, да ви даде повод да потанцувате, да ви подари мелодии, на които да държите ръцете си и да правите любов.” 

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA