Да, всички полудяха заради събирането на Дженифър Анистън и Брад Пит!

Иконичната холивудска двойка обедини сили за добра кауза, която буквално ПОДЛУДИ интернет пространството.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 септември 2020

Макар да се случи от мили разстояние, трябва да признаем, че когато всички разбрахме за виртуалното събиране на Дженифър Анистън и Брад Пит, останахме развълнувани и го класифицирахме като събитие, заслужаващо нужното внимание. 

Двамата се оказаха част от многобройните знаменитости, присъединили се към онлайн четенето на сценария на лентата "Бързи времена в Риджмънт", което можете да изгледате още сега.

Както вероятно знаете добре, Пит и Анистън се срещат през 1998 г., а единственият път, в който са заедно на екран, е по време на гостуването му в осмия сезон на "Приятели", излъчен през есента на 2001-ва. Двойката се разделя през януари 2005 г., а разводът им е финализиран през октомври същата година. 

По време на специалния reunion двамата влизат в своеобразна еротична сцена, която верните им почитатели със сигурност биха се радвали да видят на голям екран. Още в началото Брад и Джен се поздравяват поименно, а след това влизат в образите на Линда и Брад (каква ирония, нали?) и се налага да флиртуват в съня на героя на Пит. 

Twitter коментарите са еднозначни - "Обичам да виждам Брад и Джен заедно на екран", а моментът помежду им бе определен като "приятно неловък, ироничен и странно сладък". Реакцията на Джулия Робъртс по време на въпросната сцена е достатъчно експресивно обяснение и на нашите чувства!

85

Звездното дуо се включва в специалното събитие, което имаше за цел да подкрепи организацията CORE на Шон Пен, а събраните средства да бъдат дарени на различни инициативи, свързани с COVID-19. 

Междувременно, слуховете за връзката между Брад Пит и модела Никол Потуралски продължават да излизат наяве, а източници, близки до тях, споделят, че двамата са заедно от около девет месеца. След като отпътуваха към френския замък, където актьорът казва "да" на Анджелина Джоли, злите езици започнаха да коментират, че отношенията помежду им не са никак добри, макар те да твърдят обратното.

https://www.instagram.com/p/CFKQY0eqEo5/

"Брад знае точно какво прави и реакцията, която ще получи от Анджелина", разкриват техни приятели, а след като Никол публикува снимка с описание "Щастливите хора не мразят", верните фенове на звездата от "Господарка на злото" обвиниха модела в омраза. "Не мразя никого" е нейният прост отговор!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA