Коя всъщност е новата жена до Брад Пит?

Казва се Никол Потуралски, говори пет езика и в момента е на ваканция с Брад в Южна Франция.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 август 2020

Каквото и да се случва в живота на Брад Пит, той остава един от вечните секссимволи на Холивуд, който всички жени биха приютили с широко отворени ръце в сърцата... и леглата си. #SorryNotSorry. 

След като той остави зад гърба си Дженифър Анистън и започна връзката си с Анджелина Джоли, не предполагахме, че някой ден двамата ще сложат край на взаимоотношенията помежду си, но познавайки срока на годност на повечето бракове между знаменитости, този се задържа сравнително дълго време.

Макар двамата да продължават с уточнението на подробностите около развода си, очевидно Пит вече гледа напред, защото за последните няколко седмици бе забелязан неведнъж в компанията на модела Никол Потуралски. Знаем, че вече ще си зададете въпроса с какво тя е успяла да спечели сърцето на мистър Смит, затова сме готови да ви разкажем всичко за нея.

https://www.instagram.com/p/CDPCr6GqnmK/

Да започнем с очевидното. Никол категорично изглежда като една по-млада версия на Анджелина Джоли. И макар че е доста по-малка от Пит, кариерата ѝ на модел е сравнително успешна, дори да не сте чували за нея. Потуралски е на септемврийската корица на германския Elle, а в Instagram акаунта ѝ ще откриете още много кадри от различни сесии за престижни модни издания.

Предполага се, че тя говори цели пет езика (доколкото можем да вярваме на всеки човек, твърдящ нещо подобно) и споделя, че най-голямата ѝ мечта е да пътува във времето. "Бих искала да посетя всички тези невероятни исторически събития, включително и бъдещето", разкрива тя в коментар под един от постовете си. 

https://www.instagram.com/p/CDGbzdCqwLN/

Нико, както самата тя нарича себе си, има син от предишна връзка, който се появява сравнително често в акаунта на майка си, макар тя да пази подробностите от личния си живот в тайна.

Въпреки че слуховете за връзката им започнаха едва сега, Пит и Потуралски са уловени в компанията един на друг още през ноември миналата година. През февруари тя споделя Instagram пост, който намеква, че има мъж до себе си. Както можете да предположите, към момента той вече е изтрит. 

https://www.instagram.com/p/CCYbDOaKlF5/

Само преди няколко дни Брад пристигна на летище в Париж в компанията на Никол, откъдето се предполага, че са се отправили към замъка за 67 милиона долара, който Пит купува още по време на брака си с Анджелина. Едва ли ще видим кадри от Южна Франция, в които двамата пият вино и се наслаждават на залеза, но все пак не пречи да мечтаем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA