Джон Леджънд и Криси Тейгън разкриха пола на третото си дете

"Упс, това беше глупаво", казва Криси, разкривайки пола на третото дете, което очакват с Джон Леджънд.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 септември 2020

Криси Тейгън и Джон Леджънд са останали изненадани, когато разбират, че ще стават родители за трети път. Точно толкова изненадващо се оказа и обявяването на пола на детето!

По време на посещение в лекарския кабинет, Криси пуска Instagram story, в което изведнъж започва да говори за нероденото си дете като "той". Риалити звездата бързо осъзнава какво е направила и споделя: "Толкова е странно, защото бебето наистина е здраво. Той е голям. Упс, това беше глупаво", но с 31 милиона последователи вероятността тайната да остане такава, граничи с кота нула.

https://www.instagram.com/p/CFQR0o1Bkw6/

С новината за момченцето, което вече е на път, Тейгън обясни, че е в леглото, защото "плацентата й не е добре". Благодарение на предпазните мерки, които предприема сега, всичко с новото бебе е наред.

"Чувствам се наистина добре, но плацентата ми е слаба и това ме кара да кървя много", разкрива тя само ден след като коментира тежкото развитие на бремеността си със своята вярна Twitter аудитория.

Криси изненада феновете си през август, когато двамата с Джон обявиха големите новини във видеото към сингъла Wild, който част е от последния му студиен албум Bigger Love.

В началото на лятото Криси реши да сподели с всички свои последователи в социалните мрежи, че е направила операция, за да премахне имплантите от гърдите си, което пък провокира любопитен неин фен да попита дали тя е била бременна по време на интервенцията. Напълно откровено и без капка свян, тя отговаря: "О, само каква история е това. Хаха." И далеч не се е шегувала.

8

"Направих рутинния тест за бременност преди операцията. Докторът каза, че е отрицателен", споделя тя в Twitter. "Няколко седмици след операцията си взех тест. От много години насам си правя тестове за бременност почти всеки месец, молейки се да видя положителен такъв някой ден. Просто позитивно мислене. В сутринта на издаването на албума на Джон, той се събужда в 3 ч. сутринта, за да участва в Good Morning America. Станах с него и казах, че трябва да си взема месечния тест, за да бъда разочарована... Този път не бях."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA