Зендея с историческо постижение на тазгодишните награди "Еми"

Звездата от "Еуфория" прибра вкъщи една от най-важните статуетки на вечерта и го направи с типичната за нея доза блясък.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 септември 2020

Зендея неведнъж е показвала склонността си към постигане на рекорди, така че сега е редно да я поздравим за последния такъв!

Звездата от "Еуфория" спечели "Еми" за ролята си в оригиналния проект на HBO, което я превърна в най-младата актриса в историята на наградите, прибирала тази статуетка вкъщи.

В речта си Зен благодари на "другите невероятни жени в тази категория" и, видимо емоционално, на семейството и колегите си. "Както и на невероятния екип на "Еуфория" - толкова съм щастлива, че работя с вас всеки ден. Вдъхновена съм от всичко, което правите", споделя тя.

Разбира се, тя не пропусна възможността и да благодари на създателя на шоуто Сам Левинсън. "Толкова те ценя и съм толкова благодарна, че ми повери своята история."

https://www.instagram.com/p/CFYdQAGD52I/

"Това е наистина странно време за празнуване, но искам само да кажа, че има надежда у младите хора. Знам, че нашето шоу не винаги се усеща като чудесен пример за това, но има надежда в младите хора и просто искам да кажа на нашите връстници там по улиците, вършейки работа - виждам ви, благодаря ви и ви се възхищавам", завърши тя своята реч.

Както повечето други церемонии по награждаване, които все пак решиха да не оставят пандемията да им повлияе, и наградите "Еми" се проведоха без червен килим, без публика и с минимално холивудско присъствие, което звездите отчетоха от уюта на домовете си. Това, разбира се, означаваше, че няма официален дрескод, но въпреки това Зендея не пропусна да затвърди статута си на модна икона

Въпреки че можеше да се появи на виртуалното събитие с най-луксозната си пижама, вместо това тя избра елегантност в тоалет на Кристофър Джон Роджърс, допълнен от токчета Christian Louboutin и бижута Bulgari - визия, изградена от нейния верен звезден стилист Лау Роуч. 

https://www.instagram.com/p/CFY1CjJjczp/

"Нашата неформална тема за нощта е "елате такива, каквито сте, но положете усилия", разкриват организаторите в официално изявление. "Ако искате да сте в официално облекло, ще се радваме, но ако сте във Великобритания и е 3 часа сутринта, може би ще искате да сте в дизайнерска пижама и да заспивате в леглото си."

Поздравяваме Зендея за усилията и невероятното постижение! Честно казано, ние едва ли бихме направили същото, ако имахме възможността да останем по пижама.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA