Момичетата от "Приятели" отново изненадаха феновете си

Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Кортни Кокс могат да подлудят феновете си. И СЕ СПРАВЯТ ДОСТА ДОБРЕ С ТАЗИ ЗАДАЧА!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 септември 2020

Може да се каже, че специалният reunion на "Приятели" беше една от причините да очакваме тази година с нетърпение. Факт е обаче, че 2020-а успя да изненада всички с плановете си и... ами, нищо не е такова, каквото си го представяхме или искахме.

Докато стане време да видим шестимата си любимци за първи път на екран от 16 години насам, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Кортни Кокс ни изненадаха с видео от нощта на връчването на наградите "Еми", която трите прекарват заедно. Реакциите на феновете на попкултурния феномен (a.k.a. всички нас)? Бихте могли да предположите!

Макар че имахме възможността да видим част от домовете на звездите, най-вълнуващият момент за нас категорично е общата компания на Фийби, Моника и Рейчъл. По време на включването си, те дори се пошегуваха, че живеят заедно още от 1994-та, когато се сдобиват с огромен апартамент с контролиран наем в Ню Йорк. И ВИЕ КРЕЩИТЕ, НАЛИ?

5

След като стана ясно какъв точно ще бъде форматът на шоуто, Анистън коментира неколкократното му отлагане. "Ще си заслужава чакането. Ще бъде страхотно и знаете ли какво? Ще имаме повече време да го направим още по-вълнуващо и забавно. Така че избирам да виждам чашата наполовина пълна. А и нямаме планове да се махнем от полезрението ви. Никога няма да се отървете от "Приятели". С нас сте до живот.

Едва ли се налага да казваме, че нямаме абсолютно нищо против?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA