Том Харди ще бъде следващият Джеймс Бонд

Британският актьор ще влезе в иконичния образ на Агент 007 след Даниел Крейг.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 септември 2020

След като тази есен за последен път ще видим Даниел Крейг в образа на Агент 007, напълно нормално е слуховете за неговия потенциален заместник да започнат да излизат наяве.

Въпреки че пандемията от COVID-19 отложи световната премиера на лентата за края на ноември, предполага се, че не кой друг да е, а именно Том Харди ще замени титаничния Крейг след последния му ангажимент към франчайза.

95

Въпреки че не е официално потвърдено, източници, близки до звездите коментират, че Харди е бил на прослушване за поредицата още през юни, когато името му започна да циркулира в публичното пространство заедно с тези на Том Хидълстън, Идрис Елба и Ричард Мадън.

Още през 2018-а Пиърс Броснан, който играеше Бонд между 1994 и 2005 г., заявява пред Daily Mail, че Харди може да изиграе добре британския шпионин. "Той (Крейг) се оплаква, че изпълнява ролята, защото се е подложил на много физически предизвикателства, но ще направи следващия филм и тогава мисля, че Том Харди ще докаже, че може да бъде добър Бонд."

Знаейки колко фенове сред женската аудитория има звездата от "Черният рицар", със сигурност проследяването на живота на легендарния шпионин ще продължи дълго време.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA