Всички мислят, че Ема Стоун е бременна и тайно омъжена

Фенове на талантливата актриса предположиха, че тя е казала заветното "да" и очаква първото дете от приятеля си Дейв МакКери.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 септември 2020

Ема Стоун е от малкото известни личности, които не са сред верните почитатели на социалните мрежи и присъствието ѝ в тях практически се равнява на нула. Тези дни в публичното пространство обаче се появиха слухове, че звездата от "Ла Ла Ленд" вече е омъжена за приятеля си Дейв МакКери.

В началото на декември продуцентът на Saturday Night Live публикува снимка, на която актрисата с широка усмивка показва годежен пръстен пред камерата, а причината за новата вълна на внимание към тях са папарашки снимки, на които двамата носят златни халки.

https://www.instagram.com/p/B5q8jCvBv7O/

Двойката, която е забелязана заедно за първи път през есента на 2017-а, всъщност се запознава година по-рано и оттогава насам е неразделна. Предполага се, че дори сватбата им е била планирана за пролетта на тази година, но пандемията е повлияла на големите планове.

"В един момент тя постави ръката на гърба си. Изглеждаше като нещо, което бременна жена би направила", споделя очевидец на гореспоменатата разходка, от която тръгва информацията, че е напълно възможно актрисата вече да очаква първия им наследник.

"Перспективата ми за децата се промени с годините. Никога не съм била бавачка или нещо подобно. Като тийнейджър мислех, че никога не искам да се оженя или да имам деца. Пораствайки, осъзнах, че искам да се оженя. И искам да имам деца", споделя тя в интервю. Дали щастливият момент е дошъл?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA