Ема Стоун е сгодена!

Годеникът на актрисата сподели щастливата новина в Instagram.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 декември 2019

Ема Стоун е от малкото известни личности, които не са сред верните фенове на социалните мрежи и присъствието ѝ в тях се равнява на нула. Това обаче изобщо не попречи на актрисата да завладее бързо trending страниците с един пост, идващ от официалния акаунт на нейния приятел Дейв МакКери. Продуцентът на Saturday Night Live публикува снимка, на която актрисата с широка усмивка показва годежен пръстен пред камерата.

emma

След раздялата с колегата си Андрю Гарфийлд, няколко месеца Стоун присъстваше в таблоидите главно заради кариерните си постижения, докато през есента на 2017 г. двамата с Дейв не бяха уловени от папараци по време на разходка в Голямата ябълка. След участието си в Netflix хита "Maniac", Ема разкрива:

"20-те години са наистина интересно време от живота на всеки един човек. Много неща се случват за тези 10 години, както позитивни, така и негативни."

"Странно е как числото 30 кристализира живота ни. Вместо да изживяваме мечтите си и да вършим това, което обичаме, се предполага от нас... какво? Да се държим като възрастни напълно?"

Това, разбира се, далеч не означава, че подхожда към живота и бъдещето си с безразличие, защото актрисата с награди "Оскар" и "Златен глобус" в биографията си не крие, че има желание да създаде голямо и щастливо семейство. Първата крачка към това е вече направена!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA