Поредният голям успех на Ева Лонгория вече е факт

Звездата от "Отчаяни съпруги" продължава да завладява Холивуд, като с истинска магическа пръчка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 септември 2020

Стъпка по стъпка, Ева Лонгория продължава да завладява Холивуд! Актрисата, режисьор и продуцент е подписала нов договор с WME, който ще разшири нейното влияние във филмовата индустрия.

Според него очакваме да видим звездата от "Отчаяни съпруги" в Sylvie’s Love, заедно с Теса Томпсън и Ннамиди Асомуга, а след това и зад камера в поне десетина различни проекта.

Очаква се Лонгория да направи режисьорския си дебют на голям екран с биографичнага лента Flamin ’Hot, за която тя разказа повече неотдавна.

https://www.instagram.com/p/B_kkh1DpVpR/

Ева стартира продуцентската си компания UnbeliEVAble Entertainment през 2005 г. и наскоро поднови първата си сделка с 20-а телевизия за още три години. 

След ангажиментите ѝ към "Подли камериерки" и Black-ish, в ефира на ABC тя реализира и първият голям проект на UnbeliEVAble - Grand Hotel, в който актьорският състав е главно представен от латино общността, а зад камера стоят жени. Истината е, че сериалът е наистина добър, макар да беше спрян само след сравнително краткия си първи сезон.

https://www.instagram.com/p/B_Na012JY80/

Лонгория също е филантроп и активист, тъй като едноименната ѝ фондация, създадена през 2012 г., има за цел да изгради по-добро бъдеще за семействата чрез образователни програми, стипендии и предприемачески лекции. Успоредно с това, тя е съосновател на неправителствената организация Eva’s Heroes, която подкрепя хора с интелектуални специални нужди, както и част от Time’s Up.

Разбира се, не пропускаме и нейната перфектна форма, която демонстрира непрекъснато в официалния си Instagram акаунт. Именно с такова селфи преди няколко дни тя призова последователите си да бъдат отговорни и да не пропускат да дадат гласа си в предстоящите президентски избори в САЩ.

https://www.instagram.com/p/CFaLx6pp9hI/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA