Дрю Баримор разказва "ужасния" си опит със сайтовете за запознанства

Честно казано, не вярвахме, че звездите имат нужда от тях. Или че ще се справят зле, ако все пак ги използват.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 септември 2020

Опитът на Дрю Баримор с онлайн запознанствата не се различава с много от нашия такъв. По време на свое скорошно гостуване при Анди Коен, холивудската звезда споделя, че макар процесът със срещите в интернет пространството да е забавен, в крайна сметка е "истинско събуждане".

"Справих се ужасно", разкрива звездата. "Приятелите ми ми дадоха това фалшиво усещане за увереност и ми казваха, че трябва да опитам, защото ще е страхотно."

https://www.instagram.com/p/B5lvbCdlL79/

Актрисата разкри, че е използвала Raya, ексклузивно приложение за запознанства, което приема само малък процент от регистрираните и често се използва от известни личности и хора от шоубизнеса.

"Определено се забавлявах много. Винаги съм искала да отида на среща на сляпо, но животът ми пречеше на това, затова си помислих, че онлайн запознанствата може да улеснят желанието."

На въпроса дали е попадала на други известни личности в приложението, Баримор отговаря с шегата, че има толкова много звезди, колкото и по страниците на Us Weekly.

Миналата седмица, в епизод от своето токшоу актрисата сподели, че именно този опит е оставил срещите на заден план в живота ѝ. "Не знам дали съм готова отново да бъда отворена към хората, просто не мога да го направя."

https://www.instagram.com/p/CCbHIyBjIBB/

Дрю споделя, че е „безнадежден романтик", но и че вероятно никога повече няма да се омъжи. Актрисата казва заветното "да" на Уил Копелман през 2012 г., но се развеждат четири години по-късно.

"Вярвам, че хората не трябва да казват "никога", разкрива още тя. "Просто се разделяш с човека и продължаваш напред." Харесваме този пример!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA