Салма Хайек: на 54 и без капка грим

Салма Хайек изглежда ТАКА, а дори не мие лицето си сутрин.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 септември 2020

54-годишната Салма Хайек е човекът, който трябва да потърсите, ако имате нужда от професионален съвет за зашеметяващо селфи без грим.

В последното такова, което актрисата споделя в официалния си Instagram акаунт, тя опитва да насочи вниманието на феновете към белите си косми. "Бялата коса на мъдростта. Las canas de la sabiduría. Les cheveux blancs de la sagesse. #Whitehair #hairspiration”, гласи описанието под впечатляващия кадър.

https://www.instagram.com/p/CFefv3pHT-J/

Истината е обаче, че няма как да пропуснем невероятната кожа на Хайек, която тя не поддържа с милион козметични продукти или изискани процедури. Казваме го, защото звездата дори не мие лицето си сутрин.

Нейната логика е безупречна точно толкова, колкото е и външният ѝ вид. „Никога не почиствам кожата си сутрин. Баба ми ме научи, че през нощта кожата получава всичко, което е загубила през деня. Освен това, ако я почиствам много добре през нощта, защо се предполага, че ще е мръсна, когато се събудя?”

В личния си козметичен арсенал Салма има различни хидратиращи серуми и масла, ексфолианти (които използва веднъж седмично), както и кокосово олио, за да премахва грима.

https://www.instagram.com/p/CFReftxAHYh/

И макар че хейтърите в социалните мрежи непрекъснато я обвинявят, че е прибегнала до различни козметични интервенции, Салма разкрива, че няма нито ботокс, нито филъри в лицето си. "Понякога си мисля, че трябва да направя нещо, но не знам какво ... Случва се да нося грим, но не и за да заведа детето си на училище."

Ако имате нужда от нас, ще се настаним в някой ъгъл с притаен дъх, възхищавайки се на Салма!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA