Шарлийз Терон показа дъщерите си и сподели, че никога няма да бъде "същата"

Звездата от "Лудия макс" пусна специален Instagram пост, който посвети на семейството си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 септември 2020

Шарлийз Терон почти не говори за децата си в публичното пространство, какво остава за снимки с тяхното присъствие. Талантливата актриса обаче използва Националния ден на дъщерите, за да отдаде почит на малките дами в семейството.

"Сърцето ми принадлежи на тези две красиви силни момичета", гласи описанието под специалните кадри, които Терон споделя в официалния си Instagram акаунт. "Никога няма да бъда същата. Честит #NationalDaughtersDay."

https://www.instagram.com/p/CFlFyMKBtcK/

Много от приятелите на Шарлийз коментираха милата семейна снимка, а на нас впечатление ни направиха включванията на Мишел Пфайфър и Хелена Кристенсен, които определиха звездата като "късметлийка". 

По време на свое скорошно интервю за шоуто на Дрю Баримор, Терон говори за това как майчинството е променило приоритетите ѝ.

"След като родих децата си, осъзнах, че те не заместват нищо друго, нито пък те карат да се интересуваш по-малко от живота. Просто приоритетите ти се променят", казва тя тогава. "Но в края на деня лягам и си казвам, че не бих искала този ден да бъде нещо различно."

В края на миналата година звездата споделя, че е осиновила дъщерите си, защото вярва, че те "трябва да бъдат" в живота ѝ.

"Исках да повярвам, че по някакъв начин детето ми ще ме намери, защото просто ни е писано да сме заедно. Всичко, което се надявах да се случи по време на процеса на осиновяване, се случи, защото тези две бебета трябваше да бъдат в живота ми - и те са моите деца."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA