Гуинет Полтроу се съблече за 48-мия си рожден ден

Звездата и истинско лайфстайл гуру свали всички дрехи, за да отпразнува 48-мата си годишнина!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 септември 2020

Да, Гуинет Полтроу отпразнува 48-мия си рожден ден по най-добрия възможен начин. Ако се питате какъв е той, достатъчно е да погледнете последният Instagram пост на актрисата, за който тя позира... чисто гола.

Благодарейки на феновете си за пожеланията им по случай празника, основателката на Goop споделя: "Така, както съм се родила... благодаря ви за пожеланията. Благодаря и за страхотното ново масло за тяло на @goop, което ме кара да изглеждам страхотно. 💙 #goopgenes."

https://www.instagram.com/p/CFpqTpXDaKy/

Дъщерята на Полтроу, Епъл Мартин, бързо отговоря със забавен коментар под снимката - "МАМО", като вероятно се надява вече да е наследила въпросните goop гени.

https://www.instagram.com/p/CFPhHchsE_H/

Неотдавна Гуинет сподели своите бързи тайни за красота под makeup-free селфи в социалните мрежи. "Справянето със стареенето е многопластово изживяване. Грижа се добре за кожата си, хидратирам я и тренирам, но понякога просто се нуждаете от малко допълнителна помощ."

Холивудската звезда неведнъж се е обявявала срещу двойните стандарти и стереотипите около женската красота. "Жените, най-вече тези от моето поколение и това на майка ми, сме научени да се чувстваме неудобно в телата си, а това е глупост. Не е никак готино. Трябва да обичаме себе си и всяка една част от нас", казва тя наскоро.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA